pri videách prosím klikajte na ikonku YOUTUBE... ďakujem

Na obede u Puskailera

16. září 2010 v 10:25 | pluska.sk |  média

Zdroj: Plus JEDEN DEŇ magazín 16. máj 2010, 08:30
Zdroj: TV Markíza VARENIE ROBÍ Thomasovi radosť a na hostí sa veľmi tešil.



Finalista Česko-Slovenskej SuperStar a účinkujúci z muzikálu Boyband Thomas Puskailer (28) nám dovolil nazrieť do svojej kuchyne. V nej sa spolu s ním zvŕtala priateľka Abby a ich malá čivava.
V kulinárskej šou Bez servítky sa Puskailer predstaví ako invenčný a odvážny gastronóm. Svojich prominentných rivalov pohostí údeným lososom, pečeným kuraťom so zeleninou či jablkami v župane. Všetky recepty zozbieral na internete a pri ich výbere zohľadnil aj náročnosť - až taký skúsený totiž s vareškou a panvicou predsa len nie je. Na Thomasove kuchárske postupy bude dohliadať jeho priateľka Abby, s ktorou tvorí pár už štyri roky.

Varí zdravo

Zatiaľ čo Thomas v kuchyni úspešne bojoval s vareškou, Abby nám čo-to prezradila o tom, aký je kuchár. "Keď sme sa do seba zaľúbili, varil mi každý deň. Je naozaj skvelý kuchár," prezrádza Abby. Teraz je to však u nich doma naopak - viac varí Abby, keďže Thomas hrá v novom predstavení Boyband a nemá toľko času ako predtým.
Thomas najradšej varí zdravé jedlá a miluje čerstvé potraviny, čo dokázal aj obhrýzaním surovej zelenej špargle. V Anglicku ju vraj jedia len v surovom stave, lebo je to veľmi zdravé. No keďže ani so zdravou výživou to netreba preháňať, príležitostne Thomas "zhreší" aj s hamburgerom.

Puding zo psíkov?

Svojich rivalov a zároveň kamarátov v Bez servítky pohostil spevák niekoľkými netradičnými chodmi. Okrem pečeného kurčaťa servíroval aj netradičné dresingy ako guacamole, hummous či klasické talianske pesto. Pri názve yorkshire puding sa nám v hlave vynára otázka, či náhodou na prípravu nepoužil psíky, našťastie však do tohto pokrmu idú len vajcia, múka a mlieko. O tom, ako tieto a ďalšie špeciality z dielne Thomasa Puskailera chutili jeho prominentným hosťom, sa môžete presvedčiť už v pondelok v relácii Bez servítky.
LUCIA SUKOVA

Recepty Thomasa Puskailera

Guacamole

Suroviny:
2 avokáda 1 červená cibuľa 3 strúčiky cesnaku 1 polievková lyžica tahini (sezamová omáčka) olivový olej, píniové semienka
POSTUP:
Všetky suroviny vymiešame v mixéri a navrch dáme opečené píniové semienka.

Hummous
Suroviny:
2 plechovky cícera 3 strúčiky cesnaku olivový olej tahini (sezamová omáčka)
POSTUP:
Všetko spolu zmixujeme nahladko. Do hummousu a guacamole si môžeme namáčať rôzne druhy zeleniny - mrkvu, zeler, špargľu či uhorku.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.